Home arrow QUANTUM TOUCH

Hoofd Menu
Home
José van Loon
Klaproos
EnergieWerk
Krachtplek
QUANTUM TOUCH
RE¤NCARNATIE- EN REGRESSIETHERAPIE
Problemen en symptomen
Familie Opstelling 1 op 1
Huisreiniging
Tarieven
Contact
Activiteiten
Agenda
Routebeschrijving
Links
Zoeken
Nieuws
PERSOONLIJKE GESCHENKEN
Links


QUANTUM TOUCH PDF Afdrukken E-mail

Sample Image QUANTUM TOUCH

Quantum Touch: Dit is een healingsmethode ontdekt door de Amerikaan Richard Gordon. Alles bestaat uit energie. Door het trillingsniveau van de energie omhoog te brengen met behulp van ademhalingstechnieken wordt deze energie via de handen naar de cliënt gestuurd. Daar maakt het zelfgenezend vermogen van de cliënt gebruik van deze trilling: daar waar de trilling laag is wordt deze hoger en daar waar hij te hoog is wordt hij lager van frequentie. De energie gaat ook daar heen waar deze het hardste nodig is. Dus eigenlijk ben je als therapeut een doorgeefluik van de energie. De resultaten zijn erg mooi. De energie stroomt zo gemakkelijk naar daar waar het nodig is. Chronische pijnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wervels springen weer terug op zjin plaats, dus je houding verbeterd direct. De meeste mensen ervaren een zeer ontspannende werking van de energie. Stress veranderd in ontspanning, waardoor lichamelijk en geestelijk evenwicht ontstaat. Je krijgt dan een energiek en vrolijk gevoel. Ik werk afwisselend met Yin(opleiding Core Transformation) en Yang(opleiding Quantum Touch) energie. Deze combinatie werkt zeer krachtig. Quantum Touch kan bij iedereen worden toegepast, jong en oud.

In principe kun je alles met Quantum Touch energie behandelen:

Fysieke pijnklachten: recente of chronische pijnen aan het bewegingsapparaat maar ook van organen. Denk bijvoorbeeld aan nek- rug- en schouderklachten, blessures, hoofdpijn, maag- en darmstoornissen, bekkenbodem-afwijkingen, kortom alles wat aandacht nodig heeft. Ook oude verwondingen (denk aan botbreuken, littekens etc) zijn goed te behandelen.

Burnout, slaapproblemen, migraine en andere vormen van hoofdpijnen, huidproblemen.

Pijnbestrijding en emotionele blokkades.

Voor (huil)baby's is Quantum-Touch een zeer zachte en veilige methode om eventuele scheefstanden, verknellingen en/of pijn als gevolg van geboorte te behandelen. Daarnaast kunnen bij kinderen ook buikpijn, hoofdpijn of andere klachten worden behandeld met Quantum-Touch. Denk hierbij ook aan kinderen met ADHD of aanverwante gedragstoornissen.

Het werken met Chakra's werkt erg rustgevend. De Chakra's worden gereinigd en weer in beweging gezet en met elkaar verbonden. Dit geeft een zeer rustgevend effect en je zit weer goed in je eigen energie.

Vaak zijn 2 tot 3 behandelingen al voldoende. De behandeling wordt zittend/staand gedaan, maar soms kan de behandeling ook liggend plaatsvinden. De gemiddelde tijd van een sessie is 60 minuten. Heb je nog vragen dan kun je me altijd bellen of mailen!

Indien u niet mobiel bent of bijvoorbeeld acute rugproblemen heeft of slecht ter been bent, kan er ook behandeling bij u thuis plaatsvinden.

Ook kunt u een behandeling van een uur aanvragen om helemaal ontspannen te worden, het is een soort wellness behandeling.

Quantum Balance en Touch of Matrix: 2 nieuwe methodes ontstaan vanuit de Quantum Touch. Een nog snellere manier om van je klachten af te komen. Ook kunnen op energetische manier (dus niet bewust) vorige levens worden uitgewerkt! Simpel en verbazingwekkend! Ik heb dit geleerd bij Günther de Jong in Enschede. (kijk bij de links voor zijn website)

Eigenlijk ben ik ontwikkeld tot een energetisch electriciën: door alle energetische opleidingen die ik heb gevolgd maak ik verbindingen, worden blokkades opgeheven en herstelt het lichaam zich door het zelfhelend vermogen. Door het werken met energie heb ik ook een ontwikkeling doorgemaakt omtrent het contact hebben met de geestelijke wereld. Regelmatig krijg ik informatie door van overledenen. Dit is een mooie aanvulling tijdens een behandeling.

Nieuw: Afstemming op nieuwe energie: ik noem het Alignement. De niet-zichtbare lichamen worden gereinigd, gezuiverd en opgeladen. Tevens breng ik je in contact met je persoonlijke lichtwezen/lichtgids die je gaat ondersteunen in het proces van heelwording. Daarna worden alle lichamen weer stevig met elkaar verbonden. Je voelt je hierna helemaal verfrist, geaard, energiek en verbonden. Een hele speciale ervaring.

 

 
< Vorige   Volgende >

Newsflash

WinterZonnewende Meditatie: woensdagavond 21 december

 
Favorieten
 Add to favorites
 Make Homepage
 
Bezoekers
852627 Bezoekers
 
 Search


Klaproos Re´ncarnatie