Home arrow Activiteiten

Hoofd Menu
Home
José van Loon
Klaproos
EnergieWerk
Krachtplek
QUANTUM TOUCH
RE¤NCARNATIE- EN REGRESSIETHERAPIE
Problemen en symptomen
Familie Opstelling 1 op 1
Huisreiniging
Tarieven
Contact
Activiteiten
Agenda
Routebeschrijving
Links
Zoeken
Nieuws
PERSOONLIJKE GESCHENKEN
Links


Activiteiten PDF Afdrukken E-mail

 

 In verband met een time-out zijn er voorlopig geen activiteiten.

 

MeditatieAvond: Een fijne meditatie om helemaal te ontspannen en weer op te laden. Kosten: 10.00 euro (Bredapas 5.00 euro) incl. thee.

Magische EnergieAvondEen energetische avond voor jezelf. We beginnen met een kaart trekken en we gaan delen hoe en met welk thema je nu in aanraking bent.

Daarna gaan we in een geleide meditatie op zoek naar je zielskern. Ik breng je daarmee in verbinding, en dus ook met jouw onvoorwaardelijke liefde.
Als hulpmiddel kies je uit een Mantel van Onvoorwaardelijke Liefde, kristallen/stenen, krachtstok, veren e.d.
Door de groepsenergie wordt de energie versterkt. Je gaat heerlijk op reis naar binnen, onder mijn begeleiding.
Aan het einde delen we elkaars energie, en daarna elkaars ervaringen.
Dus.... een hele nieuwe aanpak. We geven in 1e instantie onszelf energie en aan het einde maken we volledig gebruik van de groepsenergie.
Nieuwsgierig? Meld je aan.

Kosten: 15 euro. Bredapashouder 5 euro.Kosten 15.00 euro, Bredapashouder 7,50 euro. Kijk bij agenda voor de datum.

Kom je bij mij op de koffie?? Op deze gratis ochtenden gaan we onder het genot van een kop koffie/thee op een lichte manier met elkaar in gesprek. Er is van te voren geen onderwerp. We gaan kijken wat er nodig is en daar ga ik op in. De opzet van deze ochtenden is bewustzijn delen. Deze ochtenden zijn ook een fijne manier om kennis met mij te maken. Verder geen verplichtingen. Ik organiseer deze ochtenden omdat ik dit leuk vind. Vind jij het ook een leuk idee? Je bent van harte uitgenodigd. Meld je aan! Het is bij mij in de huiskamer aan de eettafel.

Reïncarnatie: Wat is dit nu eigenlijk? Een informatieochtend/middag of avond over Reïncarnatie, regressie en wat je hier allemaal mee kunt doen. Een interactief gebeuren waar je veel vragen kunt stellen en we gaan ook oefeningen doen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: vorige levens, zielsprocessen, wat is de invloed van een vorig leven op je huidige leven?, hoe kom je in een vorig leven?, voorouderregressie: wat is de rol van familie in bepaalde problematieken? Wat voor invloed heeft de huidige maatschappij? Kortom een groot scala van processen van de ziel komen aan de orde. Je gaat verrijkt weer naar huis. Kosten: 7,50 euro.

 

Krachtplek: 2016 Gratis openstelling. Wil je langskomen maak een afspraak.

Ik heb meegedaan aan een wetenschappelijk onderzoek van de Erasmus Universiteit. Sabine Wanmaker, een masterstudent psychologie voerde het onderzoek uit, en het onderzoek werd professioneel en vertrouwelijk behandeld. Het stond onder supervisie van meerdere universitaire docenten. Het was een onderzoek naar persoonlijkheidsveranderingen die teweeg worden gebracht door het verwerken van (een) vorig(e) leven(s). Het ontdekken van een vorig leven en de rol hiervan kunnen een impact hebben op mensen, en de onderzoeker was nieuwsgierig naar de vlakken waarop mensen veranderen. In de praktijk heeft de onderzoeker gemerkt dat mensen zichzelf en hun levensloop vaak beter begrijpen als zij zo'n ontdekking hebben gedaan en minder angstig en depressief zijn.

Bij voldoende aanmeldingen geef ik een avond over Reïncarnatietherapie bij jou thuis. Hierin leg ik uit wat mijn visie over Reïncarnatie is, wat de achterliggende gedachten zijn en hoe reïncarnatie in de therapie wordt toegepast. Het zijn interactieve avonden waarbij alle deelnemers hun vragen kunnen stellen.  Heeft u belangstelling? Meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   of via telefoonnummer 06-52072090.

 

 

 

 
< Vorige   Volgende >

Newsflash

Nieuw: Magische EnergieAvond: dinsdagavond 13 december

 
Favorieten
 Add to favorites
 Make Homepage
 
Bezoekers
852623 Bezoekers
 
 Search


Klaproos Re´ncarnatie