Home arrow Problemen en symptomen

Hoofd Menu
Home
José van Loon
Klaproos
EnergieWerk
Krachtplek
QUANTUM TOUCH
RE¤NCARNATIE- EN REGRESSIETHERAPIE
Problemen en symptomen
Familie Opstelling 1 op 1
Huisreiniging
Tarieven
Contact
Activiteiten
Agenda
Routebeschrijving
Links
Zoeken
Nieuws
PERSOONLIJKE GESCHENKEN
Links


Problemen en symptomen PDF Afdrukken E-mail
Sample ImageHier volgen enkele typen problemen die heel goed via regressie- en reïncarnatietherapie zijn te behandelen:

Reïncarnatietherapie is zeer geschikt voor relatieproblemen, problemen op het werk, rouwverwerking (het verlies van een dierbare) of problemen die te maken hebben met het niet lekker in je vel zitten. Tevens is het zeer geschikt voor de verwerking van (ernstige) traumatische gebeurtenissen zoals verkrachting, incest, psychische- en/of lichamelijke mishandelingen.

Daarnaast is reïncarnatietherapie ook geschikt voor bijvoorbeeld paniek- of angstaanvallen, allerlei angsten(bijv. voor dieren, tandarts etc), of objecten (bijv. injectienaalden), allerlei fobiën, gedragsproblemen, negatief zelfbeeld (bijv: ik kan het niet, ik doe het nooit goed, ik durf het niet, ik ben niets waard), problemen met de beleving van sex, sommige vormen van verslaving (roken, eetverslaving), dwangmatige handelingen (o.a.  jezelf verwonden), onverklaarbare stemmingswisselingen, chronische moeheid, depressies, burn-out, overspannenheid of stress.

Ook voor meer somatische (lichamelijke) klachten is het een effectieve therapie: spijsverterings- en/of stofwisselingsproblematiek (denk hierbij ook o.a. aan maag- en buikpijn), problemen met het immuunsysteem, problemen met de motoriek, uitvalsverschijnselen van ledematen, migraine en andere vormen van hoofdpijn, menstruatieproblemen, allergiën, problemen met het krijgen van kinderen zonder dat er een duidelijk aanwijsbare medische oorzaak te vinden is.

Verder kun je door deze therapie inzicht krijgen in het waarom je steeds in een bepaalde situatie komt en zelfs waarom je bijvoorbeeld een levensbedreigende ziekte hebt ontwikkeld in dit leven. Ook kun je onderzoeken waarom je een zeer grote angst voor de dood hebt. Kortom: alle aspecten van het leven zijn via reïncarnatietherapie te onderzoeken.

Behalve dat je inzicht krijgt in het waarom en hoe er mee om te gaan is het ook mogelijk om talenten op te sporen. Je hebt bijvoorbeeld steeds de drang om iets creatiefs te gaan doen maar op een of andere manier houd je jezelf steeds tegen!

Omdat reïncarnatietherapie er vanuit gaat dat er meer is tussen hemel en aarde kan het ook een mooie manier zijn om erachter te komen wat nu je doel is op aarde. Reïncarnatietherapie kan je helpen om antwoorden te vinden op vragen over zingeving, spiritualiteit of levensvragen.

 

 
< Vorige   Volgende >

Newsflash

WinterZonnewende Meditatie: woensdagavond 21 december

 
Favorieten
 Add to favorites
 Make Homepage
 
Bezoekers
852628 Bezoekers
 
 Search


Klaproos Re´ncarnatie